Platforma educațională PERFMED

Cookie-urile trebuie să fie activate în browser-ul dumneavoastră.

Unele cursuri pot permite accesul vizitatorilor

Nu aveți încă un cont pe PERFMED?

Pentru a avea acces la cursurile platformei va trebui să vă creaţi un cont de utilizator.


Dacă doriți să înscrieți dosare cursanți și reprezentați o unitate sanitară/persoană juridică puteți să alegeți la crearea contului, dar fără a fi obligatorie, opțiunea "Tip cont utilizator: Unitate sanitară".
Conturile de acest tip NU NECESITĂ datele dvs. personale (CNP, locul nașterii) și nu pot participa efectiv la cursuri în calitate de cursant.

Dacă doriți să participați la un curs și să vi se elibereze certificatul de promovare aferent trebuie să alegeți la crearea contului opțiunea "Tip cont utilizator: Cursant".
Conturile de acest tip NECESITĂ în plus datele dvs. personale (CNP, locul nașterii) strict pentru emiterea certificatului de promovare.

Vizitatorii pot accesa numai:

 1. materialele de promovare ale cursurilor, liste/centralizatoare,
 2. cursurile prevăzute expres cu acces liber.

NU puteți avea mai multe conturi cu CNP și/sau adresa de email identice.
Unitățile care înscriu cursanți NU au dreptul să folosească, la crearea/modificarea contului, datele personale ale acestora (CNP, adresa de email). Este considerată infracțiune și va pune cursantul în imposibilitatea de a-și deschide un cont personal!

Fapta de a deschide şi utiliza un cont pe un site deschis publicului, folosind ca nume de utilizator numele unei alte persoane şi introducând date personale reale care permit identificarea acesteia, întruneşte două dintre cerinţele esenţiale ale infracţiunii de fals informatic prevăzută în art. 325 din Codul penal, respectiv cea ca acţiunea de introducere a datelor informatice să fie realizată fără drept şi cea ca acţiunea de introducere a datelor informatice să aibă ca rezultat date necorespunzătoare adevărului.

Iată care sunt paşii pentru crearea unui cont de utilizator:

 • Accesați butonul de mai jos
  • Acceptați politicile platformei și completaţi informaţiile din formularul de înscriere.
  • Imediat vi se va trimite un mesaj (email) la adresa furnizată.
  • Este posibil ca mesajul sa ajungă în SPAM (poștă nedorită).
  • Deschideți mesajul şi continuați cu acțiunile menționate în acesta.
 • Contul dvs. va fi confirmat şi veţi fi autentificat.
 • Selectaţi cursul dorit și înscrieți-vă.
 • De acum înainte tot ce veţi avea de făcut va fi să introduceţi numele de utilizator şi parola pentru a vă autentifica şi avea acces la cursuri.
Conturile neconfirmate în decurs de 1 oră de la crearea lor se șterg automat iar procesul va trebui să-l reluați de la zero.